mpnt logo

Кроз нове приступе до бољих исхода у образовању, Еразмус + пројекат

14 новембар 2018

 

Кроз нове приступе до бољих исхода у образовању, Еразмус+ пројекат

Национална агенција Темпус спроводи различите врсте пројеката. За нашу школу је значајан Еразмус+ програм који је финансиран од стране Европске уније и који обезбеђује финансирање пројеката за сарадњу у три области: образовање, млади и спорт. У оквиру својих активности кроз Еразмус+ програме, запослени у школама и предшколским установама из наше земље могу да одлазе на мобилност у земље Европске уније и то кроз активности: одлазак на курс/обуку, посматрања колега на радном месту или држања наставе (могуће су и комбинације ове три наведене активности)

У општем позиву за Еразмус+ пројекте 2018. године, нашој школи је одобрен пројекат под називом Кроз нове приступе до бољих исхода у образовању.

Кроз пројекат је предвиђено да пет наставника наше школе иде у посету колегама који раде у школама за образовање ученика са сметњама у развоју у Лондону. Размена искуства ће се дешавати током непосредног праћења наставе, рада и организације, у две школе које образују ученике са сметњама у развоју, као и у додатној образовној подршци која се спроводи и у типичним школама.

            Надамо се да ће стечено искуство бити значајно, како за наше колеге који раде у школама за ученике са сметњама у развоју, тако и за све наставнике и остале професионалце који се баве инклузијом.

Најновије вести

 • Добре вести
  У емисији "Добре вести у 6" гостовала је Биљана Дубак, која је том приликом говорила…
  Написано субота, 11 април 2020 21:52
 • Информација за родитеље
  УПИС УЧЕНИКА Због Ванредног стања, за све информације се можете обратити: -на sosokg@sbb.rs  (биће Вам…
  Написано среда, 08 април 2020 10:39
 • Препорука Министарства просвете
  Препорука Министарства просвете у циљу спречавања ширења инфекције
  Написано петак, 13 март 2020 11:31