mpnt logo

Међународни дан толеранције

16 новембар 2017

У свечаној сали школе, у четвртак 16. 11. 2017. године, одржана је трибина посвећена Међународном дану толеранције. Присутнима се у уводном излагању обратила директорка школе др Татјана Симић.

Гости предавачи били су:

Данијела Нешовић испред Удружења за помоћ особама са аутизмом Крагујевац која је презентовала филм о активностима које је ово удружење реализовало "Сви смо једнаки".

Др Гордана Дамњановић, представнику Градског већа за здравство и социјална питања. Присутнима се обратила причом о реализованим пројектима у области социјалне заштите, о сарадњи са НВО сектором, као и признањима која су била круна препознатог и признатог рада.

Надежда Сатарић, представник удружења Снага пријатељства - Амити, говорила је о сарадњи Удружења и школе током претходног периода, али и о толеранцији и Међугенерацијској толеранцији.

Весна Петровић, представник Савеза удружења за помоћ особама са аутизмом Србије, присутнима се обратила са темом "Браћа и сестре особа са аутизмом".

Више на: https://www.kragujevac.rs/Bogatstvo_razlicitosti-43-1-11526

 

Најновије вести

 • Деца певају хитове
  У Боравку школе, последњег дана календарске године организована је тематска журка "Деца певају хитове". Познате…
  Написано петак, 27 децембар 2019 15:43
 • "Новогодишња чаролија може да почне"
  Традиционална дечја предновогодишња манифестација "Новогодишња чаролија може да почне", одржана је 24. 12. 2019. године…
  Написано четвртак, 26 децембар 2019 09:22
 • Новогодишња радионица
  У школи у Ердоглији одржана је традиционална Новогодишња радионица. Израђивале су се честитке, ученици су…
  Написано петак, 20 децембар 2019 15:57